Sinds ik in 2005/2006 gestart was met deze waardentraining gegeven door mijn coach, mentor en beste vriend Walther Bourne is er veel gebeurd. Een mooie training een aanrader voor iedereen die in het
dagelijks leven soms tegen dingen aanloopt en niet weet waarom en waardoor het niet gaat zoals je wilt dat het zou gaan. Je leert veel over je opvoeding, je roots, je cultuur en je komt terug bij jezelf met een hoop wijsheid en bewustwording om een meer respectvol leven te leiden. Ik
heb veel geleerd van deze training, niet alleen je talenten goed te benutten maar ook die van anderen te kennen, herkennen en onderkennen en al dan niet samen te werken. Ook tot welk type je behoort maar ook belangrijk te weten over het type van de persoon die voor je staat.

Als net gescheiden moeder van toen 3 opgroeiende kinderen, geen vaste baan en een te krappe huurwoning, wilde ik het beste voor hen. Dus begon ik eerst met het beste voor mezelf uit te halen. Het idee van een leven lang leren, intrigeerde mij en zeker ook dat je geen Universitaire studie nodig hebt om datgene te leren wat noodzakelijk was. Ik heb wekelijks urenlang genoten van de training. Mijn jongste dochter, toen 2 jaar was regelmatig bij de trainingen aanwezig en ving bepaalde woorden op en hoorde je het haar soms nog nazeggen. Een ‘win-win’ situatie.

Vanaf dag 1 kreeg ik zulke inspirerende woorden, (a mindblowing event) alsof er een Engel op aarde op je afkwam en deze wijze lessen gaf. Moeilijke woorden werden moeiteloos uitgelegd en mijn vocabulaire was meteen verdrievoudigd. Onder andere werden de 9 levensdoelen stuk voor stuk behandeld en opgeschreven. Eigenlijk werden alle aspecten vanaf je geboorte (of liever gezegd van je ontstaan toegelicht) behandeld, tot en met de werking van de hersenen. Werken aan je (sleutel)vaardigheden om op alle niveaus er beter mee om te gaan in allerlei situaties. Zeker interessant!

Dit is een maar slechts een klein topje van de ijsberg. Doordat ik deze training zelf toepaste in mijn persoonlijk- en werk-leven, heeft het mij toen zeker geholpen aan een vaste baan, een koopwoning met tuin en mijn levensinstelling werd voornamelijk positief beïnvloed in ongekende mogelijkheden. Niet alleen om de materiële zaken maar voornamelijk de doelen die je voor jezelf beoogt en voor je kinderen deels te kunnen verwezenlijken. Uiteraard hebben mijn kinderen deze training ook gevolgd en leerden hierdoor bewustere keuzes te maken en een
evenwichtiger leven te leiden. Genietend van je authenticiteit, het beste uit jezelf te halen, de dingen gepassioneerd kunnen doen, veerkrachtig zijn, less stress: kortom ‘Het leiden van een Waardig en Waardevol Leven’.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*