Ik beschik over intrawaarden, doordat ik het vermogen heb om sociaal wijs, slim en liefdevol om te gaan met mensen,  dingen ondernemen en management. Over talenten beschik op gebied van ruimtelijk inzicht, intrapersoonlijk en spiritualiteit. Ben als type helper en loyalist, bezit de (sleutel)vaardigheden om op verschillende niveau’s  te communiceren, samen te werken, plannen en organiseren, leren, inspelen op veranderingen ook het vermogen om je karakter te ontwikkelen, passies en levensdoelen te benutten, herstelvermogen, oog hebben voor anderen, daadkrachtig en zaken af te maken, een leven lang, zolang het kan! Dit betekent Warthey voor mij:

‘Take the best out of your (inner)self’, dat is mogelijk via Warthey’s Menshuis. Een aanrader voor jong en oud!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*