Een studiekeuze is een erg belangrijke beslissing. Daarom nemen wij ons werk ontzettend serieus. Wij zijn continu bezig met het monitoren en verbeteren van onze trajecten en de geboden coaching & begeleiding.
Doordat wij zelf uit het onderwijs komen is het voor ons mogelijk om intensief aan productontwikkeling te doen en zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Wij kunnen ons snel inleven in de belevingswereld van de scholier / student en kunnen snel doordringen tot de kern.

Zo kunnen wij kwalitatieve, doelgerichte trajecten garanderen

Wij begeleiden jou in een persoonlijk traject bij het vinden van een passende studiekeuze. Door middel van coachingsgesprekken, originele oefeningen.

Voor wie?

Het vinden van een passende studie is niet eenvoudig. Wil je ontdekken wat bij jou past, twijfel je tussen enkele richtingen of vind je gewoon alles leuk; wij helpen je doelgericht naar een concrete keuze! Ook kunnen wij je helpen met het kiezen van een nieuwe studie.

Een belangrijke keuze

Het kiezen van een vervolgstudie is één van de belangrijkste keuzes die je tot nu toe hebt moeten maken. Een goede begeleiding helpt je bij het maken van een overwogen keuze. Dat scheelt frustraties, teleurstellingen en een hoop geld!